İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Yiyecek-İçecek İşletmeleri İçin Yardımcı Personel Eğitimi

Merkezimiz bünyesinde 1 Ekim ile 10 Aralık 2022 tarihleri arasında 120 saat süren eğitim başarı ile tamamlanmıştır. Eğitim Uzaktan ve Bireysel Uygulama şekinde uygulanmıştır.

 

Program Hakkında

Yiyecek ve içecek sektöründe işletmeci olarak çalışanlara veya çalışmak isteyenlere gerekli olan yetkinlikleri kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından,uluslararası standarta sahip program, sektörde işletmeci olarak çalışmak yada kendi işletmesini açmak isteyenler için hazırlanmıştır.Dünyanın en son konsept (Brasserie, Bistro, CasualDining, Fine-Dining, Fast Casual Dining..) ve tekniklerini işletmeci tarafından kontrol edilebilir ve geliştirilebilir yönetsel beceriye dönüştürmeyi hedefleyen eğitimde, bir yiyecek & içecek işletmesinin ilk kuruluş aşamasından, sanatsal tasarımındaki farklılığı oluşturmaya, işletmenin ön ve arka bölümlerinin planlanması ve yönetilmesi, uluslararası servis standarlarına ,mutfak için bilinmesi gereken temel nokta ve bilgilere, ekipman seçimi, maliyet yönetimi, standart oluşturma, satınalma, personel seçimi ve performans belirleme ve iş bölümlemeye kadar bir işletmenin sürekliliğini ve farkını oluşturabilecek eğitimleri kapsayan programdır.
Yiyecek & İçecek işletmeciliği hem Teorik hem uygulamalı Pratik eğitimleri içerir. Eğitimde eğitim konuları kendi dalında uzmanlaşmış eğitmenler tarafından verilir.

İstihdam Alanları
Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler, Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında; konaklama işletmelerinin yiyecek içecek ünitelerinde, kurum mutfaklarında, kafeterya, bar ve restoranlarda, yemek fabrikalarında istihdam edilebilir.

Tüm Katılımcılarımıza Başarılar Dileriz.

 

Menüyü Kapat